Gebruik deze knop om te wisselen tussen donkere en lichte modus.

Tijdrovend onderzoek is verleden tijd

Tijd is een kostbare hulpbron voor professionals in bijna elke branche - en de nieuwste oplossing van Nexis® helpt drukke werknemers om het aantal uren te verminderen dat wordt besteed aan tijdrovend onderzoek en het maken van rapporten. Nexis® Hub stroomlijnt en vereenvoudigt de onderzoeksworkflow en versnelt het proces van het vinden en organiseren van informatie, zodat je meer tijd kunt besteden aan het ontdekken van kritische inzichten.

Meer tijd voor wat belangrijk is.

Wat zou je kunnen doen met een extra uur (of twee) in je werkdag? Nexis Hub voert de tijdrovende taken uit van het handmatig kopiëren en plakken van fragmenten en broninformatie, zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het identificeren van bruikbare inzichten.

Het proces is eenvoudig: gebruik de Nexis Hub Chrome-extensie om informatie van verschillende Nexis-producten en het internet te vinden en op te slaan, samen met bijbehorende links, belangrijke metadata en eventuele persoonlijke annotaties. Je kunt jouw bevindingen zelfs ordenen in een eigen collectie, zodat je snel en eenvoudig jouw eerder opgeslagen "fragmenten" kunt vinden. Van daaruit kunt je jouw bevindingen snel openen en toevoegen in Microsoft Word om rapporten te maken.

Een snellere weg naar inzichten.

Je hoeft minder tijd te besteden aan het kopiëren en plakken van informatie uit meerdere bronnen, zodat je je kunt concentreren op het analyseren van jouw bevindingen om de inzichten te ontdekken die ertoe doen. En aangezien Nexis Hub al jouw onderzoek op één locatie verzamelt en organiseert, heb je je een holistisch beeld van jouw verzamelde gegevens, waardoor het gemakkelijker wordt om trends op te merken, belangrijke inzichten te identificeren en prioriteit te geven aan welke informatie je in jouw rapporten wilt benadrukken.

Eenvoudig & intuïtief.

Ook het gebruik van NexisHub is zo eenvoudig als het maar kan. Het integreert naadloos met de tools en programma's die je al elke dag gebruikt (zoals Google Chrome en Microsoft Word). Bovendien verzamelt Nexis Hub overal gegevens of het nu binnen een van onze Nexis-producten is of waar dan ook op het internet. En zelfs als je vanuit meerdere onderzoeksbronnen werkt, kun je er zeker van zijn dat alle informatie die je verzamelt, wordt opgeslagen in een centrale en veilige ruimte.

Versnel sneller van inzichten naar actie met NexisHub: jouw nieuwe geheime onderzoekswapen. Meer weten

 

Neem contact met ons op

E-mail: support@lexisnexis.eu
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456