Gebruik deze knop om te wisselen tussen donkere en lichte modus.

Creëer overzicht in jouw onderzoek

In deze wereld van data gedreven besluitvorming worden onderzoek professionals geconfronteerd met een unieke uitdaging: het vinden en verzamelen van de informatie die ze nodig hebben in een almaar groeiende zee van gegevens. Het resultaat: veel onderzoekers verdrinken in dit enorme aanbod van informatie; het totale volume aan data dat wereldwijd is gecreëerd, vastgelegd, gekopieerd en geconsumeerd, bereikte in 2020 64,2 zettabytes en zal naar verwachting 180 zettabytes bereiken in 2025. Dat is enorm veel data voor analisten en onderzoekers om te analyseren.

Maar als het gaat om het nemen van , is het vinden van de juiste informatie slechts de helft van het werk. De ware kracht van data ligt in de unieke inzichten en mogelijkheden die kunnen worden onthuld door analyse en interpretatie. Een tool zoals Nexis® Hub kan helpen dit proces gemakkelijker te maken.

Nexis Hub verbetert en stroomlijnt het onderzoeks- en rapportageproces, waardoor gebruikers informatie kunnen vastleggen, inclusief nuttige citaten en metadata, uit verschillende Nexis-producten en van over het internet. Wat Nexis Hub het meest waardevol maakt voor onderzoekers, is dat het al het onderzoek op één veilige locatie bewaard.

Met Nexis Hub hoef je niet langer stukjes informatie te kopiëren, plakken en formatteren in een Word-document, of artikel na artikel op te slaan als een gebookmarkte webpagina. Nexis Hub fungeert als een geavanceerde artikelclipper die jouw bevindingen opslaat in een enkel portaal. Het hebben van een volledig beeld van al jouw opgeslagen gegevens maakt het gemakkelijk om verbindingen te leggen en trends te identificeren die cruciale zakelijke beslissingen informeren.

Waardevolle inzichten ontdekken met Nexis Hub

Hier zijn enkele van de waardevolle inzichten die je kunt ontdekken met Nexis Hub:

  • Uitzonderingen: waardevolle inzichten verschuilen zich vaak achter verrassende of ongebruikelijke cijfers. Met al jouw gegevens op één plek is het gemakkelijk om afwijkingen van de norm te herkennen (zoals onverwacht lage omzet of verrassende prestaties van een specifiek bedrijfsonderdeel) en deze bevindingen te markeren voor verder onderzoek.
  • Voorspellingen: een helikopterperspectief van jouw opgeslagen gegevens kan je helpen belangrijke economische, technologische of demografische trends te identificeren en te onderzoeken hoe deze veranderingen met elkaar samen werken om nieuwe kansen (of bedreigingen) te creëren.
  • Potentiële risico's: een alomvattend beeld van de mogelijke reputatie-, regelgevings-, financiële en strategische risico's die gepaard gaan met partners of leveranciers kan helpen belangrijke beslissingen te nemen over met wie je zaken doet.
  • Pijnpunten: identificeer snel pijnpunten van klanten of bestaande processen die niet goed werken voor jouw bedrijf en integreer deze bevindingen in rapporten die kunnen worden gedeeld met belangrijke besluitvormers.

Benieuwd naar hoe Nexis Hub jouw onderzoek kan structureren? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een gratis demo aan.

Neem contact met ons op

E-mail: support@lexisnexis.eu
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456